Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів зі спеціальності «Менеджмент»

14 червня 2022 року о 900 на платформі Zoome на кафедрі менеджменту і логістики ОНТУ почалися дистанційні захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціальністю 073 «Менеджмент».

Перевірку рівня підготовки бакалаврів здійснювала комісія у складі голови: Анатолія Перелі, заступника голови Ірини Агеєвої, декана факультету ММіЛ, завідувача кафедри менеджменту і логістики професора Ігоря Савенка, докторів наук, професорок кафедри Катерини Козак та Ірини Седікової.

Відзначено, що теми представлених робіт актуальні та досить різноманітні, всі вони мають практичну складову і базуються на реальних даних. Висновки і рекомендації, що містяться в бакалаврських роботах, мають як теоретичне, так і практичне значення.

Студенти показали високий рівень знань, отриманих в процесі навчання. Представлені до захисту роботи відповідають всім вимогам, які висуваються до кваліфікаційних робіт бакалаврів.

Кафедра Менеджменту і логістики вітає свої випускників із успішним захистом бакалаврських робіт. 

Бажаємо вдалого старту у професійне життя, успішного впровадження набутих знань та вмінь своєї справи, блискучих ідей і перспективних горизонтів та запрошуємо на навчання в магістратуру за освітньо професійними програмами «Менеджмент» та «Логістика».