Зустріч здобувачів вищої освіти факультету ММіПА з директором музею ОНТУ Милосердним В. І.

Значну роботу по вихованню студентів проводить музей університету – навчально-виховний центр, який сприяє вихованню у студентів розуміння ролі і значення обраної спеціальності, знання історії університету і своєї країни, почуття глибокої поваги до всіх засновників і вчених академії.

07.10. 2022 р. відбулася зустріч здобувачів вищої освіти факультету менеджменту, маркетингу і публічного адміністрування з директором музею ОНТУ Милосердним В. І.

Сторінки історії Одеського національного технологічного університету розповідають не тільки про здобутки вишу, але й містять свідчення, що підтверджують велич трудового та бойового подвигу наших викладачів і студентів упродовж 120-ти років безперервної підготовки інженерних кадрів.

Своїми враження від проведеної зустрічі ділиться Новікова Валентина, магістр 1-го року навчання спеціальності «Менеджмент»: «Насправді, дуже цікава лекція, нам розповіли про Музей ОНТУ. Я, як людина вже освічена, хочу зазначити, що такі лекції треба проводити, тому що ми маємо знати історію вишу, в якому отримуємо кращі знання, в обраній для себе спеціальності.

Нам донесли хронологічний розвиток закладу освіти і те, що починаючи з 1902 року школа Мукомелів стрімголов стала могутнім Технологічним університетом, який має свої традиції, технології, методи та знання, для того, щоб випустити кваліфікованих спеціалістів. Будо наголошено на тому, що навіть через суворі воєнні роки (1941-1945 рр.) наш заклад пройшов усі випробування і вистояв по сьогоднішній день. Я позитивно вражена, вважаю, що це була пізнавальна зустріч. Дякую за організацію!»

Leave a Reply

Your email address will not be published.