ZOOM- олімпіада з Управління персоналом

21 листопада 2022 року в Одеському національному технологічному університеті відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Управління персоналом». Олімпіаду було організовано і проведено кафедрою менеджменту і логістики. До складу організаційного комітету увійшли: професор кафедри Савенко І.І.., доцент кафедри Корсікова Н.М.., заступник декана факультету менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування Корєнман Є.М., доц. кафедри Дьяченко Ю.В.,старший викладач кафедри менеджменту і логістики Левчук Ю.С.

До підготовки та проведення олімпіади були задіяні провідні викладачі кафедри. Незважаючи на складні умови, що пов’язані із воєнним станом,  перебої із світлом та інтернетом, всі студенти отримали білети та виконали свої завдання.

У заході взяли участь студенти з різних Навчально-наукових інститутів. З привітальним словом, побажаннями успіху учасникам та короткою промовою про значущість та актуальність вивчення сучасних технологій управління персоналом до студентів звернулася завідувачка кафедри менеджменту і логістики, професорка Седікова Ірина Олександрівна.

Проведений захід дозволив студентам випробувати свої знання. Конкурсні завдання містили теоретичні, тестові питання та практичні завдання. Зміст завдань передбачав перевірку як теоретичних знань, так і практичних навичок студентів . Під час підготовки до проведення Олімпіади члени журі та викладачі, які супроводжували студентів, обговорювали актуальні питання підготовки сучасного фахівця та намітили напрями подальшого розвитку.

Leave a Reply

Your email address will not be published.