Мотиваційні зустрічі

14 квітня 2023 р 13.00-14.20 у продовження обговорення проблемних питань, визначених під час пленарних засідань 5-ї Всеукраїнської науково-методичної конференції «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ»

на кафедрі менеджменту і логістики пройшла мотиваційна зустріч «ОСВІТЯНИ НЕЗЛАМНІ У ВІЙНІ»

Сфера освіти є фундаментом у формуванні та розвитку особистості, а освітяни – працівники, без яких цей фундамент створити неможливо. Українські освітяни не просто талановиті та прогресивні особистості. Сьогодні це захисники України, волонтери, психологи, які власним прикладом формують сильне майбутнє.

Епідеміологічна ситуація, військовий стан змусили підлаштувати усі процеси під умови нової реальності, але нова реальність певним чином і зблизила нас. Кожен із нас, гостро відчуває і реагує на загрози і виклики сьогодення та наперекір надважкій ситуації, ми продовжуємо чесно робити свою справу, навчати і надихати українських студентів, аби вони боролися за майбутнє України своїми знаннями.

Нові технології та можливість зустріти однодумців, перебуваючи в будь-якій точці світу, скоротила відстань між нами.

На зустріч були запрошені: засновник та керівник HR агенція “KeyPeople”, психолог клініка репродуктивної медицини “Лада”, представник академічної спільноти європейських навчальних закладів (Канада , Калгарі).

З доповідями виступили професор Савенко Ігорь Іванович з темою “Теоретичні аспекти функціонування механізму підготовки здобувачів освіти”, Рузанна Арутюнян, PhD (Канада, м. Калгарі).

Свої дослідження представили: Кротенко Н. (бакалавр ОПП “Менеджмент”) “Трудова міграція як індикатор соціального та економічного життя” (наук.керівник.поф. Козак К.Б.),  Савченко Н. – засновник та керівник HR агенція “KeyPeople”  тема доповіді :  “Навички для сучасної України: користь поєднання практичного досвіду у бізнесі та навчання у ЗВО”, Мироненко Б. з темою доповіді “Резерви підвищення ефективності використання людського потенціалу ЗВО” (аспірант. наук. керівник проф.Козак К. Б.), Шалагинова Дар’я з темою доповіді “Digital management: prospects and directions of implementationin higher educationint hepost-warperiod” (асп. науковий керівник проф. МельникЮ. М.),Ліпська А. (бакалавр, ОПП “Менеджмент”) з темою “Щодо проблем  працевлаштування на підприємство в умовах невизначенності” (науковий керівник проф.Козак К. Б.)

Програма зустрічі https://drive.google.com/file/d/1k6Efcehh-dXHFEwqIcK5G3XO7YKxiVV9/view

Відео-контент зустрічі

Leave a Reply

Your email address will not be published.