Цифрова трансформація бізнесу: досвід ЄС та України

21.03.2024 на запрошення кафедри менеджменту і логістики ОНТУ відбулась відкрита лекція на тему «Цифрова трансформація бізнесу: досвід ЄС та України» Анастасії Мостової (доктор економічних наук, доцентка Університету імені Альфреда Нобеля (Україна) та Варненського університету менеджменту (Болгарія), професорка кафедри міжнародних економічних відносин Університету митної справи та фінансів (Україна).


Були розглянуті питання: цифрової трансформації бізнесу і суспільства; розвитку електронної комерції в умовах цифрової економіки та інтеграції України до Єдиного Цифрового Ринку ЄС; проблеми електронної комерції в Україні та кейси успішної закордонної експансії українського бізнесу; цифрова трансформація логістики; важливість цифрових навичок у сучасному суспільстві та їх роль у розвитку цифрової економіки і електронної торгівлі.
Також, за сприяння керівництва коледжів, прийняли запрошення на участь у відкритій лекції студенти Одеського фахового коледжу економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, Фахового коледжу промислової автоматики та інформаційних технологій ОНТУ, Фахового коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу ОНТУ, Одеського технічного

Мостова – доктор економічних наук, доцент Університету імені Альфреда Нобеля (Україна) та Варненського університету менеджменту (Болгарія), професор кафедри міжнародних економічних відносин Університету митної справи та фінансів. Учасник проекту Жана Моне. Дворазовий переможець обласного конкурсу молодих учених у Дніпрі, який проводить Дніпропетровська ОДА. Член редколегії «International Journal of Agricultural Economics (IJAE)». Член громадських організацій «Український національний конгрес вчених економіко-аграрників» та «Асоціація маркетологів України». Займається дослідженнями маркетингу, логістики, аграрного сектору в Україні та ЄС. Має понад 100 публікацій, у тому числі понад 55 статей, 11 колективних монографій, 1 індивідуальну монографію, 5 навчальних посібників та ін.

Leave a Reply

Your email address will not be published.