VІ ВСЕУКРАЇНСЬКА СТУДЕНТСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ “АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ:ПОГЛЯД МОЛОДІ”

Шановні колеги, дорогі студенти – учасники щорічної VІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «АКТУАЛЬНІ АСПЕКТИ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ:ПОГЛЯД МОЛОДІ», яку вже кілька років поспіль організовує ІНСТИТУТ І КАФЕДРА! Дякую студентам і їхнім науковим керівникам за підготовлені доповідей, актуальність і перспективність тем, обраних для дослідження. Переконана, що доповіді, які ви підготували, плідна дискусія, хороша творча атмосфера, будуть сприяти розвитку студентської науки і подальшого розбудови України у повоєнний період.

Хочу висловити слова подяки організаторам конференції, які зробили все і більше, у цих надскладних умовах сьогодення, щоб конференція відбулася і пройшла на належному науково-організаційному рівні і щоб кожний учасник конференції мог донести свої наукові здобуткі до наукової спільноти.

вважаю що це гарний привід для нас не тільки обмінятися досвідом, новими напрацюваннями, досягненнями, відкриттями, а і ознайомитися із сучасними тенденціями та практикою проблем в різних галузях національної економіки. Творчого Вам натхнення і плідної дискусії! Найкращих побажань! Дякую.

Leave a Reply

Your email address will not be published.