РhD-колоквіум для здобувачів третього рівня вищої освіти ОНП «Менеджмент»

На кафедрі менеджменту і логістики 25.04.2024 р. відбувся РhD-колоквіум для здобувачів третього рівня вищої освіти ОНП «Менеджмент»

25.04.2024 р. на кафедрі менеджменті і логістики ОНТУ організували РhD-колоквіум для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти (ступеня доктора філософії), які навчаються за освітньо-науковою програмою «Менеджмент» з галузі знань 07 «Управління та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент». РhD-колоквіум присвятили питанням презентації наукових досліджень, апробації їхніх результатів, міжнародної академічної мобільності, дотримання академічної доброчесності. Організатором заходу став керівник наукової школи «Актуальні напрями та новітні тенденції теорії і практики сучасного менеджменту» проф. Савенко І. і., завідувачка кафедри менеджменту і логістики, гарантка освітньо-наукової програми, професорка Ірина Седікова.

До заходу, крім здобувачів всіх років навчання, долучилися представники робочої групи з розробки ОНП, наукові керівники здобувачів, викладачі фахових і вибіркових дисциплін: д. е. н., професор Козак К.Б.; д.н.е, професор Мельник Ю. М.; д. н. е., професорка Олена Ніколюк; к.е.н. доц. Дроздова В. А., к.е.н., доц. Корсікова Н. М., к.е.н., доц. Агеєва І. М., к.соц. н.. доц. Мунтян І. В. РhD-колоквіум почався з виступу наукового керівника школа Ігоря Савенкоякий відзначив важливість дотримання здобувачами третього рівня вищої освіти академічної доброчесності, підвищення рівня апробації результатів досліджень у фахових і закордонних виданнях, а також вказав на можливості проходження стажувань та участі в розробці та поданні грантових заявок у межах університету. З доповідями виступили аспіранти: Борисов Артем «Вплив емоційних станів та самооцінки на досягнення професійного успіху», Лагодієнко Максим «Психологічні умови досягнення професійної успішності», Попичко Олександр “Менеджмент: керівництво, влада, лідерство», Ткаченко Денис «Лідерство як феномен сучасного менеджменту», Цап Олександр «Лідерство змін та організаційна культура менеджера»

Leave a Reply

Your email address will not be published.