Он-лайн лекція

Одеса – це місто з багатою історією, архітектурою, культурним життям. Але перш за все Одесу прославили люди, а точніше, Особистості з великої літери. У цьому місті народжувалося безліч відомих діячів культури і мистецтва, діяльність яких треба пам’ятати.

14 вересня 2022 р. студентам спеціальностей 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування» була прочитана лекція на тему: «Видатні управлінці в історії і культури Одеси». Лекцію провів член правління Одеської обласної організації ветеранів органів Державної податкової служби України, член правління Одеської обласної організації Національної спілки краєзнавців України, почесний працівник туризму України Грисько Антон Станіславович.

Студенти мали можливість ознайомитись з історією розвитку міста з його першими видатними управлінцями: з засновником міста Де Рибасом Й. М., першим архітектором Ф. П. де Волланом, з першим градоначальником Арманом де Рішельє.

Під час проведення цього науково-комунікативного заходу студенти виявили особливу активність. На завершення заходу проф. Савенко І. І. подякував за змістовну лекцію, пізнавальну екскурсію у минуле м. Одеси та висловив побажання щодо подальшого співробітництва у напрямку виховання молоді.

Leave a Reply

Your email address will not be published.