Пленарне засідання

19-20 жовтня 2022 р. відбулася Х Міжнародна науково-практична конференція «Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття».

Проблематика конференції: економіка і розвиток галузей АПК. Менеджмент, інвестиції та інновації в харчовому бізнесі; проблеми інноваційно-інвестиційного розвитку; маркетинг та логістика в агропромисловій сфері; особливості функціонування експортних логістичних систем; маркетингові аспекти економічного розвитку; облік і статистика на підприємствах галузі; фінансово-економічна безпека підприємств харчової промисловості; становлення та розвиток публічного управління та адміністрування; енергетичний менеджмент в харчовому виробництві; екологічний менеджмент харчових виробництв; регіональний вимір сталого розвитку агропродовольчої сфери; соціально-економічні аспекти формування громадянської відповідальності у студентської молод; цифрові технології в управлінні, діджитал-облік і контролінг. Робота конференції відбувалась в он-лайн форматі, за участю понад 60 учасників, серед яких учасники з Болгарії, Польщі, Румунії, Грузії та України.З вітальним словом до учасників конференції виступив Президент Одеського національного технологічного університету Богдан ЄГОРОВ; проректор з наукової роботи ОНТУ, к.т.н., доцент Наталя ПОВАРОВА

Активність учасників конференції була найбільшою під час ґрунтовної доповіді на тему «Future challenges in european agriculture-bioeconomy strategy» Voicilaş D. M., Assoc. prof. dr., Senior researcher, Romanian Academy, Institute of Agricultural Economics, Bucharest, Romania, який представив результати своїх досліджень. Проблеми повоєнного відновлення отг та районів південного регіону України на засадах інклюзивності Павлов О.І., д-р. екон. наук, проф., зав. кафедри економіки промисловості ОНТУ. Не дивлячись на складну ситуацію, яка обумовлена війною в Україні, світовою пандемією, можна з впевненістю сказати, що Міжнародна науково-практична інтернет-конференція пройшла на високому рівні, про що свідчить думка партнерів, гостей та учасників конференції.

Програма конференції 19-20 жовтня 2022 р.

Leave a Reply

Your email address will not be published.