Гостьова лекція

Економічне зростання забезпечується сьогодні, в першу чергу, технологічним розвитком, в основі якого лежить інноваційна складова. Тому особливої актуальності набуває інноваційний менеджмент, який розглядається як практичне керівництво з управління інноваційними процесами, що властиві будь-якій сучасній організацій.

28.10.2022 р. відбулась гостьова лекція професора Вищої Школи Економіки (Wyższa Szkoła Biznesu – National–Louis University, Польща) Валерія Окулича-Казаріна на тему “Інновації в менеджменті: економічний, соціальний та психологічні аспекти”.

На лекції були присутні здобувачі вищої освіти, аспіранти спеціальності 073 «Менеджмент», викладачі кафедри менеджменту і логістики Одеського національного технологічного університету, колеги з Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку, Одеського державного аграрного університету та Донецького національного університету ім. В Стуса (м. Винниця).

Дана лекція проведена з метою допомогти здобувачам набути базових знань: понятійного та категоріального апарату; принципів, процесів, особливостей управління інноваціями та інноваційною діяльністю, функціонування інноваційної інфраструктури та національної інноваційної системи; структури, змісту, основних принципів реалізації інноваційних процесів; концепцій і методології стратегічного управління інноваційним розвитком підприємства тощо. Зустріч пройшла у теплій атмосфері, викликала жвавий інтерес у здобувачів та викладачів. Дякуємо за співпрацю надзвичайно плідною та теплою.

Leave a Reply

Your email address will not be published.