Кейс-чемпіонат «Re-energize Ukraine»

Кафедра менеджменту і логістики прийняла участь у Кейс-чемпіонаті «Re-energize Ukraine», покликаний підтримати створення спільнот з відновлювальної енергетики в Україні. Ініціатива реалізується кооперативом wechange eG (м. Берлін) у партнерстві з ГО «Агенція сталого розвитку «Синергія»» (м. Вінниця) за підтримки Міністерства закордонних справ ФРН. Проєкт прагне зробити сталий внесок в енергетичну трансформацію та зелену відбудову України, пропонуючи громадянам шляхи для відповідального споживання та виробництва енергії

Громади з різних куточків України підготували свої обʼєкти, на яких готові реалізувати проєкт «зеленої» енергетики. Усі вони відіграють важливу роль для життів мешканців громади, тож проєкти можуть допомогти десяткам тисяч людей.

Покровська селищна територіальна громада, Дніпропетровська область:  Забезпечення енергонезалежності Покровської лікарні, у якій наразі надається медична допомога мешканцям та ВПО. 

Вараська міська територіальна громада, Рівненська область: Переведення на ВДЕ об’єктів централізованого водопостачання та водовідведення, що є частиною критичної інфраструктури. 

Бердичівська міська територіальна громада, Житомирська область: Живлення «зеленою» енергією міського Палацу культури, на базі якого існує 36 клубних формувань, серед яких аматорський хор ветеранів, ансамблі, циркова студія та інші.

Кафедра Менеджменту і логістики була представлена командою ННІ Вейнштейна ОНТУ:

Павло Рогожа, магістрант кафедри Менеджменту і логістики, засновник торгово-монтажної організації «SolarMan»; Катерина Козак (д.е.н., професорка кафедри менеджменту і логістики ОНТУ, директорка ННІПЕтаМ ім. Г. Е. Вейнштейна), Ірина Седікова (д.е.н., професорка, завідувачка кафедри менеджменту і логістики ОНТУ), Валерія Дроздова (к.е.н., доцентка кафедри менеджменту і логістики, менеджер з транспортно-експедиційної діяльності ТОВ «Заммлер Україна»),Богдан Мироненко (аспірант кафедри менеджменту і логістики, магістр з публічного управління та адміністрування).

Для участі у чемпіонаті було зареєстровано 23 команди, з яких було обрано у півфінал 9 команд, а за результатами оцінювання журі до фіналу рекомендовано 6 команд, у тому числі і нашу команду.