Актуальні проблеми менеджменту в умовах сучасних викликів

18 жовтня 2023 р. в навчально-науковому інституті прикладної економіки і менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна Одеського національного технологічного університету в рамках ХІ Міжнародної науково-практичної конференції «Економічні та соціальні аспекти розвитку України на початку ХХІ століття» відбувся круглий стіл на тему «Актуальні проблеми менеджментув умовах сучасних викликів»

Організатор заходу – кафедра менеджменту і логістики ОНТУ. Серед організаторів заходу також була представник кафедри «Менеджмент і маркетинг» Одеського національного морського університету – доцент Афанасьєва О.К.

До участі у круглому столі було запрошено науковців, здобувачів наукового ступеня доктора філософії, магістрантів та студентів. Одним з гостей  круглого столу була професор кафедри технології води ОНТУ – Тетяна Стрикаленко.

Під час проведення круглого столу розглядалось широке коло питань, які не тільки є актуальними з точки зору їх теоретичного обговорення, але й мають практичну значущість для підвищення ефективності господарської діяльності підприємств в умовах сучасних викликів.

 Зокрема розглядалися питання:  

  • «Роль менеджменту в розвитку економіки України та функціонуванні  підприємств в умовах системних змін».  Доповідач – Палвашова Г.І., к.т.н., доцент;
  • «Діджиталізація – ефективнй інструмент управління конкурентоспроможністю підприємств індустрії гостинності». Доповідач – Асауленко Н.В., ст. викладач;
  • «Фактори плинності персоналу». Доповідач – Севастьянов В.В., аспірант;
  • «Інноваційна діяльність на підприємстві ТОВ Укрелеваторпром». Доповідач – Левінський В.В. магістрант;
  • «Управління діяльністю об’єктів критичної інфраструктури: логістичний аспект впровадження альтернативних джерел енергії». Доповідач – Рогожа П., магістрант;
  • «Основні важелі кар’єрного росту». Доповідач – Завгородня І.С., бакалавр.

Відбулося обговорення позитивного досвіду і проблемних питань. Проведення наукових заходів вже стало доброю традицією нашого закладу вищої освіти. Очікуємо на нові цікаві наукові заходи!

Leave a Reply

Your email address will not be published.