Гостьова лекція керівника відділу технології соусів в ТОВ «ФУДРЕФОРМ» Бібікової Ю. М.
27.02.2024 на кафедрі менеджменту і логістики відбулась онлайн лекція керівника відділу технології соусів в ТОВ «ФУДРЕФОРМ» м. Київ Бібікової Юлії Миколаївни на тему: «Від інженера-лаборанта до ТОП менеджера» в рамках дисципліни «Антикризове управління підприємств галузі» та «Побудова ділової кар’єри». Юлія Миколаївна випускниця 2001 року нашого університету, розпочала в тому ж році свою трудову кар’єру на посаді інженера-лаборанта ЗАТ “Чумак” м. Каховка. Завдяки постійному прагненню до знань, до саморозвитку вже у 2002 році була призначена помічником технолога з розробки нових видів продукції ЗАТ “Чумак” м. Каховка, а з 2003-2011 рр. технологом відділу розробки нових видів продукції ЗАТ “Чумак” м. Каховка. У 2011 році її запросили на робвіду на посаду керівника відділу розробки нових видів продукції ТД “Щедро” м. Львів, а з 2015 р. до сьогоднішнього дня керівник відділу технології соусів “Фудреформ” м. Київ. Лекція викликала інтерес присутніх студентів- менеджерів груп ЕМ-58, ЕМ-582 та цікаву дискусію. На лекцію завітали також викладачі технологічних кафедр: к.т.н. Біленька Ірина, д.т.н. Ткаченко Наталія, к.т.н Скрипніченко Дмитро, к.т.н. Лазаренко Наталія та інші.

Запитання які виники під час дискусії були:
Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Чи впроваджена на Вашому підприємстві система менеджменту якості продукції і в чому вона полягає?
Від Гаррі Пашичев ЕМ-582 : Яку сировину використовує ваше підприємство? Імпортне чи вітчизняне?
Від Iryna : У вас на підприємстві є працівники, які відповідають за екологічний контроль та які екологічні заходи застосовані на вашому підприємстві?
Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Чи є на Вашому підприємстві курси підвищення кваліфікації співробітників? Чи може Ви звертаєтеся до нашого університету?
Від Наталія Ткаченко : День добрий! А з якими молокопереробними підприємствами Ви співпрацює
Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Який асортимент соусів-дресингів Ви вигвідовляєте? Чи використовуєте Ви для них тільки натуральні інгредієнти і хто їх постачає?
Від Наталя Лазаренко : Скажіть, будь ласка, які власне соуси випускає підприємство? Розкажіть, які мвідивації були для Вас для розвитку як працівника?
Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Які стабілізатори Ви використовуєте для соусів-дресингів?
Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Чи працює на Вашому підприємстві маркетолог? Чи планується перегляд показників якості продукції та їх покращення? Як Ви розробляєте нормативну документацію на нові види продукції?

You May Also Like

Шановні викладачі та здобувачі вищої освіти!
September 2, 2024
Зустріч здобувачів вищої освіти факультету ММіПА з директором музею ОНТУ Милосердним В. І.
October 8, 2022