Онлайн лекція керівника відділу технології соусів в ТОВ «ФУДРЕФОРМ» Бібікової Юлії Миколаївни 

27.02.2024 на кафедрі менеджменту і логістики відбулась онлайн лекція керівника відділу технології соусів в ТОВ «ФУДРЕФОРМ» м. Київ Бібікової Юлії Миколаївни  на тему: «Від інженера-лаборанта до ТОП менеджера» в рамках дисципліни «Антикризове управління підприємств галузі» та «Побудова ділової кар’єри». Юлія Миколаївна випускниця 2001 року нашого університету, розпочала в тому ж році  свою трудову кар’єру на посаді  інженера-лаборанта ЗАТ “Чумак” м. Каховка. Завдяки постійному прагненню до знань, до саморозвитку вже  у 2002 році була призначена помічником технолога з розробки нових видів продукції ЗАТ “Чумак” м. Каховка, а з 2003-2011 рр. технологом відділу розробки нових видів продукції ЗАТ “Чумак” м. Каховка. У 2011 році її запросили на робвіду на посаду керівника відділу розробки нових видів продукції ТД “Щедро” м. Львів, а з 2015 р. до сьогоднішнього дня керівник відділу технології соусів “Фудреформ” м. Київ. Лекція викликала  інтерес присутніх  студентів- менеджерів груп ЕМ-58, ЕМ-582 та цікаву дискусію. На лекцію завітали також викладачі технологічних кафедр: к.т.н. Біленька Ірина, д.т.н. Ткаченко Наталія,  к.т.н Скрипніченко Дмитро, к.т.н. Лазаренко Наталія та інші.

Запитання  які виники під час дискусії  були:

Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Чи впроваджена на Вашому підприємстві система менеджменту якості продукції і в чому вона полягає?

 Від Гаррі Пашичев ЕМ-582 : Яку сировину використовує ваше підприємство? Імпортне чи вітчизняне?

Від Iryna : У вас на підприємстві є працівники, які відповідають за екологічний контроль та які екологічні заходи застосовані на вашому підприємстві?

Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Чи є на Вашому підприємстві курси підвищення кваліфікації співробітників? Чи може Ви звертаєтеся до нашого університету?

Від Наталія Ткаченко : День добрий! А з якими молокопереробними підприємствами Ви співпрацює

Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Який асортимент соусів-дресингів Ви вигвідовляєте? Чи використовуєте Ви для них тільки натуральні інгредієнти і хто їх постачає?

Від Наталя Лазаренко : Скажіть, будь ласка, які власне соуси випускає підприємство? Розкажіть, які мвідивації були для Вас для розвитку як працівника?

Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Які стабілізатори Ви використовуєте для соусів-дресингів?

Від Iryna Bilenka, Odesa National University of Technology : Чи працює на Вашому підприємстві маркетолог? Чи планується перегляд показників якості продукції та їх покращення? Як Ви розробляєте нормативну документацію на нові види продукції?

Leave a Reply

Your email address will not be published.