Вебінар ТОВ “Сільпо Фуд”

20 лютого 2024 р. Максим Барабуха, керівник департаменту якості Fozzy Group, провів вебінар для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент на тему «Основі аспекти управління якість .кулінарної продукції, товарів та послуг «Сільпо».

Здобувачі бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти різних різних курсів дізналися про особливості розробки програм підвищення якості продукції, практичні аспекти запровадження програм лояльності, важливість і необхідність формування екосистеми у підприємництві та отримали ще багато корисної й цікавої інформації.

Організатори заходу, учасники висловлюють велику вдячність спікеру – Максиму Барабухі, керівнику департаменту якості Fozzy Group та представникам ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» за можливість дізнатися про практичні аспекти управління якістю кулінарної продукції, товарів та послуг «Сільпо», що була надана здобувачам ОНТУ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.