ВІТАЄМО ЗДОБУВЧІВ З УСПІШНИМ СКЛАДАННЯ КВАЛІФІКАЦІЙНОГО ЕКЗАМЕНУ!

На кафедрі менеджменту і логістики з 16.02.23-23.02.23 р. поводився комплексний кваліфікаційний екзамен для здобувачів вищої освіти ОР «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент».

Екзамен мав на меті встановлення відповідності рівня знань, умінь, навичок та компетенцій, набутих здобувачами в результаті навчання стандарту вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності 073 «Менеджменту». Протягом тижня, що передували складанню екзамену, викладачі кафедри МіЛ здійснювали консультаційні заняття зі здобувачами щодо повторення теоретичних питань, розв’язку типових задач із фахових дисциплін та виконання комплексного кваліфікаційного завдання, які входять до екзаменаційних білетів відповідно до освітньої програми «Менеджмент», «Управління персоналом». Комплексний кваліфікаційний екзамен проводився у відповідності до графіку, затвердженого проректором з науково-педагогічної роботи ОНТУ, та складався з двох частин: письмове написання відповідей на тестові запитання та розв’язання практичних задач.

Результати проведення комплексного екзамену показали, що в цілому здобувачі ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 073 мають достатню теоретичну і практичну підготовку. Відповіді здобувачів були обґрунтованими та демонстрували здатність розв’язувати складні спеціалізовані завдання та практичні проблеми у сфері менеджменту. Виконання розрахункових завдань дало можливість впевнитись у володінні здобувачами навичками проводити економічну діагностику та аналіз результатів функціонування суб’єктів господарювання, здійснювати оцінку їх конкурентоспроможності, застосовувати економіко-математичні методи та моделі для вирішення економічних задач.

Вітаємо здобувачів з успішною здачею іспиту та бажаємо плідної професійної діяльності та успіхів на професійній ниві!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.